Sync issue on Sony PVM 2950Q - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 12-24-2018, 06:29 AM - Thread Starter
Member
 
intermediatic's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 104
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 51 Post(s)
Liked: 34
Sync issue on Sony PVM 2950Q

Anybody have any idea what is going on?

intermediatic is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 12-24-2018, 09:32 AM
AVS Forum Addicted Member
 
Ratman's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Collingswood, N.J.
Posts: 19,111
Mentioned: 22 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2247 Post(s)
Liked: 2110
Bad cable?
Bad Nintendo (or whatever device)?



If you can’t explain it simply, you don’t understand it well enough – Albert Einstein
Ratman is offline  
post #3 of 4 Old 12-24-2018, 10:38 PM - Thread Starter
Member
 
intermediatic's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Posts: 104
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 51 Post(s)
Liked: 34
Nope. It the CRT. Both work fine with other displays and other components do the some things with this display.
intermediatic is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 Old 03-02-2019, 12:12 AM
Newbie
 
Join Date: Mar 2019
Posts: 6
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
The view is just creating a buzz around it
painewaide is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Direct View (single tube) CRT Displays

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off