Panasonic PT-AX200E problem after cleaning of a lens - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 03-15-2016, 03:31 AM - Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Mar 2016
Location: Russia, Saint-Petersburg
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Panasonic PT-AX200E problem after cleaning of a lens

Hello.

My English very bad. To ask forgiveness.

My projector to work 5000 hours.
I to see off full cleaning glass, a mirror, a lens. an order analysis isn't present a photo.
To be absent to wash down correct sequence. I to carry out full assembly and to mix sequence installation of a lens.
I to face a problem bad work my projector.
I to wait for council as it is correct to establish a stack with a lens. Full sequence.
I not to find this information in service manual.

All thanks who to give me the answer.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	5.jpg
Views:	67
Size:	132.8 KB
ID:	1315897   Click image for larger version

Name:	4.jpg
Views:	69
Size:	190.3 KB
ID:	1315905   Click image for larger version

Name:	3.jpg
Views:	73
Size:	124.1 KB
ID:	1315913   Click image for larger version

Name:	2.jpg
Views:	80
Size:	93.6 KB
ID:	1315921   Click image for larger version

Name:	1.jpg
Views:	78
Size:	127.5 KB
ID:	1315929  

mihail emelyanov is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 03-17-2016, 03:06 AM - Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Mar 2016
Location: Russia, Saint-Petersburg
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
All problems is fixed...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	5.JPG
Views:	57
Size:	285.5 KB
ID:	1319969  
mihail emelyanov is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Digital Projectors - Under $3,000 USD MSRP

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off