Official Epson 5040ub/6040ub owners thread - Page 541 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 27174Likes
Reply
 
Thread Tools
post #16201 of 18966 Old 12-10-2018, 04:45 AM
Member
 
Join Date: Oct 2018
Posts: 55
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 39 Post(s)
Liked: 19
Quote:
Originally Posted by OrcusVaruna View Post
I did not take advantage of it lol. By the time I got around to taking the projector down I was in full move mode unfortunately. Then when I got to my new place I really wanted to watch the giants try and go undefeated down the stretch so back up went the projector as soon as I moved in. The Giants lost and I don’t have a projector calibrated by Dave.




Sent from my iPhone using Tapatalk


Well congrats on the move! Screen looks good in all that light

I would have taken Dave up on his offer but I’m based in the UK!


Sent from my iPhone using Tapatalk
T-MAN_ is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #16202 of 18966 Old 12-10-2018, 05:20 AM
Senior Member
 
Join Date: Dec 2017
Posts: 479
Mentioned: 13 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 365 Post(s)
Liked: 251
Official Epson 5040ub/6040ub owners thread

I really can’t complain about my screen (Elite Cinegrey 3D) it’s exceptional for the price. I think I paid just under 500 usd for it, It actually might have been even cheaper at the time closer to $350.


Sent from my iPhone using Tapatalk
OrcusVaruna is offline  
post #16203 of 18966 Old 12-10-2018, 01:51 PM
Newbie
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 12
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 0
Brand new 6040 acting up

My most sincere apologies if this is the wrong area for thispost. I wasn’t able to find a particular section for my issue so I went withthe closest thing I could find. So here goes…we finally had a theater professionallyinstalled in our home this past Friday. On Saturday night I gathered the familyin the media room watch a movie and alas!!! there were issues. After about 45min to an hour of watching a Netflixmovie (in this case the Outlaw king in Ultra HD) white grains started to appearon the screen followed shortly thereafter by flickering and the short bursts ofthe screen going blank. The flickering would not stop so I just turned it offannoyed. I have contacted the installerson the issue and they suggested that I power down the entire system from the PanamaxMR4300 and restart but the issue persisted. I am waiting to hear back aftersending a video of what was going on. My current system set up is




  • Brand new Epson 6040
  • 5.1.2 setup consisting of all Klipsch front andrear and Sonace for ceiling
  • Yamaha Aventage 1070
  • Sony UBP –X700
  • Nvidia Shield
  • Panamax MR4300
  • Control 4 controller and Remote

Wondering if anyone has any suggestions on how to fix this.





Thanks



Gangolee is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #16204 of 18966 Old 12-10-2018, 01:59 PM
Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: Mahomet IL
Posts: 102
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 74 Post(s)
Liked: 40
Sounds like something happened with your projector... Might be a bulb might be a power supply..

Sent from my SM-N960U using Tapatalk
Justin_Rogers is offline  
post #16205 of 18966 Old 12-10-2018, 02:31 PM
Member
 
monkaquinas's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Irving, TX
Posts: 129
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 90 Post(s)
Liked: 41
Quote:
Originally Posted by Gangolee View Post
My most sincere apologies if this is the wrong area for thispost. I wasn’t able to find a particular section for my issue so I went withthe closest thing I could find. So here goes…we finally had a theater professionallyinstalled in our home this past Friday. On Saturday night I gathered the familyin the media room watch a movie and alas!!! there were issues. After about 45min to an hour of watching a Netflixmovie (in this case the Outlaw king in Ultra HD) white grains started to appearon the screen followed shortly thereafter by flickering and the short bursts ofthe screen going blank. The flickering would not stop so I just turned it offannoyed. I have contacted the installerson the issue and they suggested that I power down the entire system from the PanamaxMR4300 and restart but the issue persisted. I am waiting to hear back aftersending a video of what was going on. My current system set up is




  • Brand new Epson 6040
  • 5.1.2 setup consisting of all Klipsch front andrear and Sonace for ceiling
  • Yamaha Aventage 1070
  • Sony UBP –X700
  • Nvidia Shield
  • Panamax MR4300
  • Control 4 controller and Remote

Wondering if anyone has any suggestions on how to fix this.





Thanks



Could also possibly be signal breakup somewhere in the chain. I'd ask you to run the cable directly from the Video Source to the Projector for confirmation, possibly trying 2 video sources, just in case.
old corps likes this.

Epson5040UB - DragonFly DFM Tab 92HC High Contrast (.9 gain) 16:9 Screen - Denon AVRS740H - Klipsch Quintet V +
Klipsch KHC-6 In-Ceiling (Atmos 5.1.2) with SVS PB-1000 - Panasonic UB820 - PS3
monkaquinas is offline  
post #16206 of 18966 Old 12-10-2018, 03:51 PM
AVS Forum Special Member
 
gene4ht's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Troy, MI
Posts: 4,162
Mentioned: 71 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2063 Post(s)
Liked: 2860
Quote:
Originally Posted by T-MAN_ View Post
Well congrats on the move! Screen looks good in all that light

I would have taken Dave up on his offer but I’m based in the UK!


Sent from my iPhone using Tapatalk

Many people recall and relate to being in school and watching projected images with the lights off. And even now, many people talk about being in a "man cave" or "bat cave" when referring to projectors. Of course, the "best" projected image...blacks, contrast, etc. is obtained in total darkness. However, a perfectly watchable/good image can be obtained with today's projectors with a proper screen...even when there is a good amount of ambient light...as can be seen in OV's pix. The purists and even a few enthusiasts would "maybe" take exception. But even the purists and enthusiasts have family and friends who watch movies and sports on their PJ's and could care less if the lights are on...I think it's called "real" life! We AVS'ers strive for the holy grail and are sometimes isolated in our quest to obtain nirvana but the rest of the world...
monkaquinas likes this.

Epson: 5040UB | Elite: 115" Fixed Frame CinemaScope (2.35:1) | Onkyo: TX-RZ920 + M-5010 (7.2.4) | Klipsch: RF-7 II's, RC-64 II, RS-62 II, RB-61 II MICCA: M-8C (Atmos) x 6 | SVS: PB16-Ultra x 2 | Philips: BDP7501, Panasonic: DMP UB900, Oppo: UDP-203
gene4ht is online now  
post #16207 of 18966 Old 12-10-2018, 03:59 PM
Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: Mahomet IL
Posts: 102
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 74 Post(s)
Liked: 40
Quote:
Originally Posted by gene4ht View Post
Many people recall and relate to being in school and watching projected images with the lights off. And even now, many people talk about being in a "man cave" or "bat cave" when referring to projectors. Of course, the "best" projected image...blacks, contrast, etc. is obtained in total darkness. However, a perfectly watchable/good image can be obtained with today's projectors with a proper screen...even when there is a good amount of ambient light...as can be seen in OV's pix. The purists and even a few enthusiasts would "maybe" take exception. But even the purists and enthusiasts have family and friends who watch movies and sports on their PJ's and could care less if the lights are on...I think it's called "real" life! We AVS'ers strive for the holy grail and are sometimes isolated in our quest to obtain nirvana but the rest of the world...
I personally have a theater in my basement with light control, but also watch football games with ambiante light.. The thing is, I very much control that ambiante light and am still able to get a very good image.

Sent from my SM-N960U using Tapatalk
Justin_Rogers is offline  
post #16208 of 18966 Old 12-10-2018, 04:55 PM
AVS Forum Special Member
 
gene4ht's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Troy, MI
Posts: 4,162
Mentioned: 71 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2063 Post(s)
Liked: 2860
Quote:
Originally Posted by Justin_Rogers View Post
I personally have a theater in my basement with light control, but also watch football games with ambiante light.. The thing is, I very much control that ambiante light and am still able to get a very good image.

Sent from my SM-N960U using Tapatalk

Exactly...the point in my post was to highlight the fact that it's not necessary to be in a cave to enjoy a projector. Although I have a PJ as well as multiple flat panels up to 65", I suspect many people do not consider a PJ because of misnomers of PJ light control requirements. BTW, I too have a dedicated and completely light controlled HT environment but from time to time prefer ambient light conditions...particularly when the entire family, friends, and guests are present...whether for movies or sporting events...nice to see actual faces and smiles rather than texting and emoji's! whoops!

Epson: 5040UB | Elite: 115" Fixed Frame CinemaScope (2.35:1) | Onkyo: TX-RZ920 + M-5010 (7.2.4) | Klipsch: RF-7 II's, RC-64 II, RS-62 II, RB-61 II MICCA: M-8C (Atmos) x 6 | SVS: PB16-Ultra x 2 | Philips: BDP7501, Panasonic: DMP UB900, Oppo: UDP-203
gene4ht is online now  
post #16209 of 18966 Old 12-10-2018, 06:25 PM
Newbie
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 12
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by Justin_Rogers View Post
Sounds like something happened with your projector... Might be a bulb might be a power supply..

Sent from my SM-N960U using Tapatalk
Hard pressed to think its the projector but what do i know. Installer unpacked it in my presence from the box. Seemed brand new to me. He did mention it could be the power supply. I powered down and on again...same thing.

Sent from my SM-G935T using Tapatalk
Gangolee is offline  
post #16210 of 18966 Old 12-10-2018, 06:27 PM
Newbie
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 12
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by monkaquinas View Post
Could also possibly be signal breakup somewhere in the chain. I'd ask you to run the cable directly from the Video Source to the Projector for confirmation, possibly trying 2 video sources, just in case.
I too thought the same thing but i am no expert. I read somewhere that if the 4k hdmi cable was too long it could pose an issue...is this true?

Sent from my SM-G935T using Tapatalk
Gangolee is offline  
post #16211 of 18966 Old 12-10-2018, 06:49 PM
Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: Mahomet IL
Posts: 102
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 74 Post(s)
Liked: 40
Quote:
Originally Posted by Gangolee View Post
I too thought the same thing but i am no expert. I read somewhere that if the 4k hdmi cable was too long it could pose an issue...is this true?

Sent from my SM-G935T using Tapatalk
When you turn on the projector does it attempt to come on at all? If it does come on do you see the Epson logo at boot or are you able to access the menu?

If the answer is no to these questions you have some sort of power issue...

Sent from my SM-N960U using Tapatalk
Justin_Rogers is offline  
post #16212 of 18966 Old 12-11-2018, 12:08 PM
Senior Member
 
gkman1's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Posts: 284
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 25 Post(s)
Liked: 16
I'm currently using a Sony UBP-X800 4K player.....Do you guys think the Panasonic 820 model would be a major upgrade in picture quality when used with the Epson 5040?
gkman1 is offline  
post #16213 of 18966 Old 12-12-2018, 06:38 PM
Newbie
 
Join Date: Apr 2018
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Hi all! Just got my new 6040ub up on a 120" Dragonfly AT screen. I'm running an XBox One X (mostly for UHD, but do some gaming on it), a PS4 Pro (for gaming, duh), Directv Genie 2, Nvidia Shield, an Amazon 4k FireTV and a Marantz 7012 with a 5.1.4 (all in ceiling/wall Klipsch except for the sub) and I've been reading through page after page after page in this thread and just can't seem to get to something info that I need (and yes, I've tried using the search, but am a bit of a noob when it comes to forums and calibration).

Anyway, what are the consensus latest calibration settings for the 6040 for what I am running?

Also, I have a HD Fury Linker for the PS4 Pro, but can for the life of me figure out if I need to change settings on that as well (or how to even do it) because many of the posts were kind of old that I've already read so far. For example, when I plugged mine into my USB, the ReadMe file basically said to download the update file & remove the Fury. My computer doesn't even recognize it now in the GUI, so I don't know if that's it or if I still need to be doing something.

Thanks in advance for cutting me some slack for such a long post with questions that obviously have been answered before and/or if some of this should be in another thread.

Oh yeah and I'm on mobile, too, so wondering if that may be hampering my search efforts.

Thank you!!!

An
daddytc is offline  
post #16214 of 18966 Old 12-13-2018, 08:48 PM
Member
 
xpl0sive's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Posts: 134
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 109 Post(s)
Liked: 59
I just got my Panasonic UB820 in. Only briefly had a chance to set it up, so no real thoughts as yet. I'm going to do some back to back comparisons over the weekend with my UB900.

Under display settings, where it asks you to select display type and you have 3 options, where do people get the nit information for these? I've read people say that the top one is 1500 nits, middle 1000, and last one is 500, but it doesn't mention this in the settings.

Reason I ask is that I want to set this player up exactly like my 900 but with HDR optimizer turned on, so I can run Harpervision settings with both players and see if there is any difference in picture quality.
gene4ht likes this.
xpl0sive is offline  
post #16215 of 18966 Old 12-13-2018, 09:00 PM
Newbie
 
Join Date: Dec 2018
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 0
Does anyone know what Epson's usual timeline is for updating projector models? I am looking at the 5040/6040, but it was new in 2016, so I am thinking that there will be a new version in 2019 since the model just below this (4010/4050 was updated this September. If there is a good chance that the 5040/6040 will be updated in 2019, then I might just wait for the new model.
patsmith19 is offline  
post #16216 of 18966 Old 12-13-2018, 09:15 PM
AVS Forum Special Member
 
gene4ht's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Troy, MI
Posts: 4,162
Mentioned: 71 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2063 Post(s)
Liked: 2860
Quote:
Originally Posted by xpl0sive View Post
I just got my Panasonic UB820 in. Only briefly had a chance to set it up, so no real thoughts as yet. I'm going to do some back to back comparisons over the weekend with my UB900.

Under display settings, where it asks you to select display type and you have 3 options, where do people get the nit information for these? I've read people say that the top one is 1500 nits, middle 1000, and last one is 500, but it doesn't mention this in the settings.

Reason I ask is that I want to set this player up exactly like my 900 but with HDR optimizer turned on, so I can run Harpervision settings with both players and see if there is any difference in picture quality.
As I also have a 900....looking forward to your findings, assessment, and thoughts!

Epson: 5040UB | Elite: 115" Fixed Frame CinemaScope (2.35:1) | Onkyo: TX-RZ920 + M-5010 (7.2.4) | Klipsch: RF-7 II's, RC-64 II, RS-62 II, RB-61 II MICCA: M-8C (Atmos) x 6 | SVS: PB16-Ultra x 2 | Philips: BDP7501, Panasonic: DMP UB900, Oppo: UDP-203
gene4ht is online now  
post #16217 of 18966 Old 12-14-2018, 09:25 AM
Senior Member
 
avtoronto's Avatar
 
Join Date: Jan 2016
Location: Toronto. Canada
Posts: 243
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 186 Post(s)
Liked: 75
Quote:
Originally Posted by patsmith19 View Post
Does anyone know what Epson's usual timeline is for updating projector models? I am looking at the 5040/6040, but it was new in 2016, so I am thinking that there will be a new version in 2019 since the model just below this (4010/4050 was updated this September. If there is a good chance that the 5040/6040 will be updated in 2019, then I might just wait for the new model.
5050 is expected to be announced at CES 2019. The European equivalent model has already been announced. See the thread in the projector forum '5050/6050 rumours'.

Elunevision 4K 112" Audioweave motorized screen, Epson Pro Cinema 4040 projector, Emotiva XPA-5 amplifier, Denon AVR X4400h receiver, XTZ M6 LCR, XTZ S5 surround, XTZ 1X12 and Definitive Technology Powerfield subwoofers, RSL C34E Atmos speakers, Apple TV 4K, Panasonic DP-UB820
avtoronto is offline  
post #16218 of 18966 Old 12-14-2018, 09:26 AM
Senior Member
 
avtoronto's Avatar
 
Join Date: Jan 2016
Location: Toronto. Canada
Posts: 243
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 186 Post(s)
Liked: 75
Quote:
Originally Posted by xpl0sive View Post
I just got my Panasonic UB820 in. Only briefly had a chance to set it up, so no real thoughts as yet. I'm going to do some back to back comparisons over the weekend with my UB900.

Under display settings, where it asks you to select display type and you have 3 options, where do people get the nit information for these? I've read people say that the top one is 1500 nits, middle 1000, and last one is 500, but it doesn't mention this in the settings.

Reason I ask is that I want to set this player up exactly like my 900 but with HDR optimizer turned on, so I can run Harpervision settings with both players and see if there is any difference in picture quality.
An earlier post suggested you select the middle setting when running Harpervision.

Elunevision 4K 112" Audioweave motorized screen, Epson Pro Cinema 4040 projector, Emotiva XPA-5 amplifier, Denon AVR X4400h receiver, XTZ M6 LCR, XTZ S5 surround, XTZ 1X12 and Definitive Technology Powerfield subwoofers, RSL C34E Atmos speakers, Apple TV 4K, Panasonic DP-UB820
avtoronto is offline  
post #16219 of 18966 Old 12-14-2018, 10:48 AM
Senior Member
 
Maestrosc's Avatar
 
Join Date: May 2016
Location: Riverside SoCal
Posts: 340
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 364 Post(s)
Liked: 239
Quote:
Originally Posted by gkman1 View Post
I'm currently using a Sony UBP-X800 4K player.....Do you guys think the Panasonic 820 model would be a major upgrade in picture quality when used with the Epson 5040?
Am also curious.

Am planning a dedicated Hometheater build, moving in to a new house in the beginning of january.

Trying to find a Panasonic820 is a pain in the ass right now, don't really want to be put on a list and potentially waiting until February.

Debating just buying the Sony x800, but am curious how much of an improvement the ub820 is, and if so I should be willing to spend $600 on it.
Maestrosc is offline  
post #16220 of 18966 Old 12-15-2018, 10:40 AM
Newbie
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 12
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by Justin_Rogers View Post
When you turn on the projector does it attempt to come on at all? If it does come on do you see the Epson logo at boot or are you able to access the menu?

If the answer is no to these questions you have some sort of power issue...

Sent from my SM-N960U using Tapatalk
I can see the logo. Took pics of what happens as i continue to watch. One of the pics shows the grains that start to appear and the other for the flickering.Click image for larger version

Name:	Screenshot_20181215-113508_Gallery.jpg
Views:	62
Size:	33.8 KB
ID:	2497194Click image for larger version

Name:	Screenshot_20181215-113449_Video Player.jpg
Views:	64
Size:	32.5 KB
ID:	2497196

Sent from my SM-G935T using Tapatalk
Gangolee is offline  
post #16221 of 18966 Old 12-15-2018, 10:55 AM
Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: Mahomet IL
Posts: 102
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 74 Post(s)
Liked: 40
Quote:
Originally Posted by Gangolee View Post
I can see the logo. Took pics of what happens as i continue to watch. One of the pics shows the grains that start to appear and the other for the flickering.Attachment 2497194Attachment 2497196

Sent from my SM-G935T using Tapatalk
Hummm when you see that can you still pull up the menu?? If you can is it also flickering, does it have grain?

Sent from my SM-N960U using Tapatalk
Justin_Rogers is offline  
post #16222 of 18966 Old 12-15-2018, 11:04 AM
Newbie
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 12
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by Justin_Rogers View Post
Hummm when you see that can you still pull up the menu?? If you can is it also flickering, does it have grain?

Sent from my SM-N960U using Tapatalk
Yeah when it gets like this, i can still pull up the menu amd switch between devices. Even when u am not playing anything and just have it on the home screen for my shield for example, i still get flickering

Sent from my SM-G935T using Tapatalk
Gangolee is offline  
post #16223 of 18966 Old 12-15-2018, 11:11 AM
Member
 
Join Date: Apr 2015
Location: Mahomet IL
Posts: 102
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 74 Post(s)
Liked: 40
Is the menu a mess or does it look normal the whole time?

Sent from my SM-N960U using Tapatalk
Gangolee likes this.
Justin_Rogers is offline  
post #16224 of 18966 Old 12-15-2018, 11:21 AM
AVS Forum Special Member
 
roland6465's Avatar
 
Join Date: Apr 2001
Location: NC, USA
Posts: 1,622
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 443 Post(s)
Liked: 452
Looks like a cable issue. When I switched from the 6040 to a Sony 285, I got pink sparkles, color blotches, and blackouts with HDMI enhanced turned on. This is about a 25' run. I switched to a 40' fiber HDMI, and everything fell into place.
roland6465 is offline  
post #16225 of 18966 Old 12-15-2018, 11:50 AM
Newbie
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 12
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by Justin_Rogers View Post
Is the menu a mess or does it look normal the whole time?

Sent from my SM-N960U using Tapatalk
When the flickering starts, menu is a mess as well.

Sent from my SM-G935T using Tapatalk
Gangolee is offline  
post #16226 of 18966 Old 12-15-2018, 11:51 AM
Newbie
 
Join Date: Jul 2017
Posts: 12
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)
Liked: 0
Quote:
Originally Posted by roland6465 View Post
Looks like a cable issue. When I switched from the 6040 to a Sony 285, I got pink sparkles, color blotches, and blackouts with HDMI enhanced turned on. This is about a 25' run. I switched to a 40' fiber HDMI, and everything fell into place.
Thats what i was thinking as well but installer thinks its my Yamaha 1070 with the issue which i doubt.

Sent from my SM-G935T using Tapatalk
Gangolee is offline  
post #16227 of 18966 Old 12-15-2018, 12:00 PM
AVS Forum Special Member
 
robc1976's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 2,111
Mentioned: 13 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 731 Post(s)
Liked: 296
Was a great projector, I am moving so losing dedicated theater so will be going back to plasma. Had fun calibrating this ptojector though. Great picture, great people in this thread.
OrcusVaruna likes this.
robc1976 is offline  
post #16228 of 18966 Old 12-15-2018, 12:00 PM
AVS Forum Special Member
 
robc1976's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 2,111
Mentioned: 13 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 731 Post(s)
Liked: 296
Not plasma lol OLED or UHD LOL
gene4ht likes this.
robc1976 is offline  
post #16229 of 18966 Old 12-15-2018, 12:17 PM
AVS Forum Special Member
 
gene4ht's Avatar
 
Join Date: Dec 2001
Location: Troy, MI
Posts: 4,162
Mentioned: 71 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2063 Post(s)
Liked: 2860
Quote:
Originally Posted by robc1976 View Post
Not plasma lol OLED or UHD LOL
LOL! Thought you still had an old plasma somewhere! Anyway...enjoy the OLED...what did you do with the PJ....and here's hoping you'll get an opportunity for a theater again someday!

Epson: 5040UB | Elite: 115" Fixed Frame CinemaScope (2.35:1) | Onkyo: TX-RZ920 + M-5010 (7.2.4) | Klipsch: RF-7 II's, RC-64 II, RS-62 II, RB-61 II MICCA: M-8C (Atmos) x 6 | SVS: PB16-Ultra x 2 | Philips: BDP7501, Panasonic: DMP UB900, Oppo: UDP-203
gene4ht is online now  
post #16230 of 18966 Old 12-15-2018, 12:34 PM
AVS Forum Special Member
 
robc1976's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 2,111
Mentioned: 13 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 731 Post(s)
Liked: 296
Quote:
Originally Posted by gene4ht View Post
LOL! Thought you still had an old plasma somewhere! Anyway...enjoy the OLED...what did you do with the PJ....and here's hoping you'll get an opportunity for a theater again someday!
I am selling it, new bulb and full calibration. New house will allow for 7.4 just not dedicated room that is sound proof or light controlled so selling the screen also lol

Sent from my SM-N950U using Tapatalk
gene4ht likes this.

RF7II Fronts & Wides RC64II Center RB61II Heights & Surround back RF7II surrounds 2X Elemental design 15" subs Denon X7200WA 2X Emotiva XPA-5 epson 5040ub & 158" screen panny UD900 Full GIK treatments
robc1976 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Digital Projectors - Under $3,000 USD MSRP

Tags
5040ub power , atmos , filter

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off