Optoma HD142x - Some devices not recognized - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 03-08-2019, 11:28 AM - Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1 Post(s)
Liked: 0
Optoma HD142x - Some devices not recognized

Hello,

I have an Optoma HD142x projector. It is connected directly to a receiver and then I have XBOX and a Cable receiver. I just replaced my cable receiver with a new company and the projector keeps searching for the source.

I have tried plugging it directly into the projector and it doesn't work ...

Any other ideas? It just keeps searching for the source.
lafratts is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 03-08-2019, 01:28 PM
AVS Forum Special Member
 
Sonyad's Avatar
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 1,410
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 247 Post(s)
Liked: 140
Quote:
Originally Posted by lafratts View Post
Hello,

I have an Optoma HD142x projector. It is connected directly to a receiver and then I have XBOX and a Cable receiver. I just replaced my cable receiver with a new company and the projector keeps searching for the source.

I have tried plugging it directly into the projector and it doesn't work ...

Any other ideas? It just keeps searching for the source.
If it still isn't recognized connected directly to the projector, I would assume your new cable box is defective. Before exchanging it, verify that the hdmi cable is functioning.
Sonyad is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Digital Projectors - Under $3,000 USD MSRP

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off