The Mcintosh MX170 A/V Processor Thread - Page 16 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 240Likes
Reply
 
Thread Tools
post #451 of 456 Old 02-12-2020, 01:35 PM
AVS Forum Addicted Member
 
noah katz's Avatar
 
Join Date: Apr 1999
Location: Mountain View, CA USA
Posts: 23,326
Mentioned: 16 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2310 Post(s)
Liked: 851
Quote:
Originally Posted by joerod View Post
One thing to keep in mind is when we had the “game changing” firmware come out for the 160. It was a huge improvement when it hit. We very well could be getting something like that very soon for the 170...


Do you know if any of it will be applicable to the MX160/MP-50?
OzHDHT likes this.

Noah
noah katz is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #452 of 456 Old 02-22-2020, 12:00 PM
Member
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 23
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 4
Quote:
Originally Posted by Breen Lyden View Post
The DynamicView worked! Marc thank you so much! My blood pressure in returning to normal!
The monoprice dynamicView Hdmi has been working great but last night I turned off and unplugged everything to rearrange my rack and now I have same problem as before Sony enhanced hdmi doesn’t work. Any ideas?
Breen Lyden is offline  
post #453 of 456 Old 02-22-2020, 01:12 PM
AVS Forum Special Member
 
G-Rex's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 2,595
Mentioned: 13 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1211 Post(s)
Liked: 861
Quote:
Originally Posted by noah katz View Post
Do you know if any of it will be applicable to the MX160/MP-50?
Other than DTS:X Pro, we don’t know what is coming for the 170 (never mind the 160). McIntosh is very tight lipped. However, the info I posted from the AVForums/Lyngdorf thread seems to indicate that there is a surprise or two coming. So hopefully that means for the 50/60 and 160/170. Fingers crossed.
noah katz likes this.
G-Rex is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #454 of 456 Old 02-22-2020, 01:27 PM
AVS Forum Special Member
 
G-Rex's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Posts: 2,595
Mentioned: 13 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1211 Post(s)
Liked: 861
Quote:
Originally Posted by Breen Lyden View Post
The monoprice dynamicView Hdmi has been working great but last night I turned off and unplugged everything to rearrange my rack and now I have same problem as before Sony enhanced hdmi doesn’t work. Any ideas?
Try reseating the HDMI cables at both ends I.e. 170 and projector/display (also between source and SSP). Make sure the projector, 170 and any sources are off when doing so.
G-Rex is offline  
post #455 of 456 Old 02-24-2020, 03:36 PM
Member
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 23
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 24 Post(s)
Liked: 4
Quote:
Originally Posted by G-Rex View Post
Try reseating the HDMI cables at both ends I.e. 170 and projector/display (also between source and SSP). Make sure the projector, 170 and any sources are off when doing so.
G-Rex that worked thank you!
G-Rex likes this.
Breen Lyden is offline  
post #456 of 456 Old Yesterday, 01:35 PM
Newbie
 
braddmlewis's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Posts: 10
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 7 Post(s)
Liked: 11
I must say guys the difference between my 151 and 170 is night and day. I am loving the depth and quality of the sound even without having done room perfect as yet (long story but ended up and XLR short for the sub.
Happy to share experiences good and bad for anyone curious here.


Sent from my iPhone using Tapatalk
braddmlewis is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Ultra Hi-End HT Gear ($20,000+)

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off