Blown Speaker?? - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 1Likes
  • 1 Post By anjunadeep
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 09-19-2019, 05:24 PM - Thread Starter
Member
 
jus24112's Avatar
 
Join Date: Jul 2011
Posts: 43
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2 Post(s)
Liked: 11
Blown Speaker??

Hey guys I’m having a hell of time trying to figure out what this is. It sounds like a scratchy record and it’s all at random. Meaning that some times it will do it more often and sometimes it won’t. The speaker plays fine it seems during content but this is driving me nuts. Could it be a bad amp channel? I had a Marantz 7702 and just upgraded to the 8805 and it’s still doing it. Hopefully you can hear this in the video.

Any help would be much appreciated


Sent from my iPhone using Tapatalk
jus24112 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 09-19-2019, 06:23 PM
Senior Member
 
Join Date: Apr 2018
Location: Miami Beach, FL
Posts: 344
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 266 Post(s)
Liked: 178
So you changed your prepro and it is still doing it so yeah I'd say if it is just happening with one speaker, switch the wires to the amplifer and see if the sound starts coming through the speaker you switched the wires to. My guess is the amp channel though, I had a similar problem a while back where a speaker would randomly make a noise similar to that and I swapped the wires to the other rear speaker and it moved where the sound came from.
vzphoneman likes this.
anjunadeep is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Speakers

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off