HK 7000 OSD dropout - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 6 Old 06-04-2000, 03:58 PM - Thread Starter
AVS Forum Special Member
 
CCLAY's Avatar
 
Join Date: Jun 2000
Location: Lake Havasu, AZ
Posts: 2,148
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 12 Post(s)
Liked: 13
Have the Harman Kardon AVR7000. Brand new unit that had OSD working fine, then all of a sudden went away. Anybody else have that prob?
Thanks

Chris

My Home Theater is a work in progress.
CCLAY is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 6 Old 06-04-2000, 04:30 PM
Advanced Member
 
eaadams's Avatar
 
Join Date: Apr 2000
Location: Northern California
Posts: 924
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 127 Post(s)
Liked: 63
what is osd??
eaadams is offline  
post #3 of 6 Old 06-04-2000, 04:55 PM
AVS Forum Special Member
 
Nick Satullo's Avatar
 
Join Date: Apr 1999
Location: highland hts., ohio, USA
Posts: 3,372
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
On Screen Display.
Nick Satullo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 6 Old 06-05-2000, 12:11 PM - Thread Starter
AVS Forum Special Member
 
CCLAY's Avatar
 
Join Date: Jun 2000
Location: Lake Havasu, AZ
Posts: 2,148
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 12 Post(s)
Liked: 13
The OSD came back on without any reason why! Very strange. Maybe a software glitch in the unit??

Chris

My Home Theater is a work in progress.
CCLAY is offline  
post #5 of 6 Old 06-06-2000, 08:12 PM
Senior Member
 
Vance45's Avatar
 
Join Date: Aug 1999
Location: North Aurora, IL
Posts: 491
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
Chris,

Have you checked the OSD settings? I believe there's a timer setting for automatic turn off of OSD.

Vance


[This message has been edited by Vance45 (edited June 06, 2000).]

Vance45 is offline  
post #6 of 6 Old 06-06-2000, 10:12 PM - Thread Starter
AVS Forum Special Member
 
CCLAY's Avatar
 
Join Date: Jun 2000
Location: Lake Havasu, AZ
Posts: 2,148
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 12 Post(s)
Liked: 13
I think you hit it right on the head! Problem is, when you set OSD to "off", you have a challenge to get it back on, since you can't "see the OSD". Thanks for the help.

Chris

My Home Theater is a work in progress.
CCLAY is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread Speakers

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off