Yamaho RX-V667 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 3 Old 06-01-2013, 01:27 PM - Thread Starter
Newbie
 
JackBH's Avatar
 
Join Date: May 2013
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
I'm having a problem and hope someone can help. I have a Westinghouse HDTV and Time Warner DVR cable box. I tried running hdmi from cable box to receiver then hdmi from receiver to TV but it's not getting a picture. Can anyone help me please.

Thanks
Jack
JackBH is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 Old 06-01-2013, 02:50 PM
AVS Forum Special Member
 
crn3371's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Posts: 1,465
Mentioned: 3 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 307 Post(s)
Liked: 266
You are using the hdmi out on the avr? You do have the correct hdmi input selected on the tv?
crn3371 is offline  
post #3 of 3 Old 06-01-2013, 03:17 PM - Thread Starter
Newbie
 
JackBH's Avatar
 
Join Date: May 2013
Posts: 3
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 10
well for some reason it didn't work last night but when I tried it today it all works fine, hooked it up the same exact way...... go figure.

Thanks
JackBH is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Receivers, Amps, and Processors

Tags
Yamaha Rx V667 Receiver

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off