Multiroom Audio, Only my Room has no Bass - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 09-03-2018, 11:02 PM - Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Sep 2018
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Multiroom Audio, Only my Room has no Bass

I have speakers from different rooms connected to an av splitter (which is connected to an av reciever). My room is the only room where the speakers have no bass. I need help on finding out why because it they where working fine a 2 days ago. Maybe it has something to do with the subwoofer.

My reciever is an onkyo the model is TX-SR304, my av splitter is called HomeTech HTS6, couldnt find a model number but it was made in 1997. unfortunantely i dont know the make and model of the speakers that are in the ceiling and my audio output is a google chromecast audio connected into the tape input on the reciever. The splitter is connected to speakers b on the reciever and the subwoofer is connected into a purple input labeled subwoofer on the reciever.all the speakers work fine except for my room. i even tried connecting my room speakers from speaker 2 to speaker 6 on the splitter and the problem persisted.

Pictures: https://imgur.com/a/hzktzQY
tomacap7777 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Receivers, Amps, and Processors

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off