onkyo tx-nr646 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 2 Old 09-16-2018, 11:38 PM - Thread Starter
Member
 
annapl's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 110
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 50 Post(s)
Liked: 11
Question onkyo tx-nr646

i have a onkyo tx-nr646
i was listening to songs suddenly there was no sound
and there is also no test tone
video is ok but no audio


tried to update firmaware but dsp write stuck at 70% with error 1.83

Last edited by annapl; 09-17-2018 at 12:11 AM.
annapl is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 09-17-2018, 06:24 AM
AVS Forum Addicted Member
Moderator
 
rboster's Avatar
 
Join Date: Jul 2000
Location: USA
Posts: 25,059
Mentioned: 62 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1625 Post(s)
Liked: 2234
Quote:
Originally Posted by annapl View Post
i have a onkyo tx-nr646
i was listening to songs suddenly there was no sound
and there is also no test tone
video is ok but no audio


tried to update firmaware but dsp write stuck at 70% with error 1.83
Please post all questions and comments in the owner's thread

https://www.avsforum.com/forum/90-re...48-thread.html
rboster is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread Receivers, Amps, and Processors

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off