Listening Mode Not Available Onkyo TX-SR393 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 08-09-2019, 04:10 AM - Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Aug 2019
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Listening Mode Not Available Onkyo TX-SR393

When I try to push listening mode in the remote it says "Not Available". Why?

Here's my setup:

Input:
Chromecast (2nd gen) connected via HDMI to Receiver.

Speakers:
L, R, F

Streaming Apps used:
Netflix (DD+)
Amazon (DD+)
Youtube (PCM)

Thanks
Diesel888 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 08-09-2019, 04:48 AM
AVS Forum Addicted Member
 
jdsmoothie's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Location: Orlando, FL
Posts: 84,279
Mentioned: 746 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 22741 Post(s)
Liked: 12383
What is the "F" speaker? Are you playing the source when trying to select the listening mode?
jdsmoothie is offline  
post #3 of 4 Old 08-09-2019, 05:46 PM
AVS Forum Addicted Member
 
afrogt's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: SF Bay Area
Posts: 27,703
Mentioned: 54 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 2201 Post(s)
Liked: 1458
Is there supposed to be a Listening Mode button? I don't see it on the remote.

Or what mode were you trying to listen to?

Afro GT
afrogt is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 Old 10-21-2019, 01:27 AM
Newbie
 
Join Date: May 2018
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
He probably already figured out by now that the Mode button is not for listening modes. Listening modes are available from the Stereo, Movie/TV and Music buttons near the Mode button.
benedium is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread Receivers, Amps, and Processors

Tags
chromecast , onkyo 393

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off