iRule - Page 389 - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 149Likes
Reply
 
Thread Tools
post #11641 of 11649 Old 05-15-2019, 06:06 PM
AVS Forum Special Member
 
Glimmie's Avatar
 
Join Date: Sep 2000
Location: Los Angeles, CA
Posts: 9,113
Mentioned: 12 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1035 Post(s)
Liked: 949
Quote:
Originally Posted by Interactive View Post
Users need to log in somehow, and at the time I set my account up it required that you use your Google account to access the builder. So when I hit that URL it asks me for my Google user name/password and then drops me into the builder screen.
Yes i remember the Google login and I have a Google account. But I never get to that screen. It jumps to that error I posted.
Glimmie is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #11642 of 11649 Old 05-15-2019, 06:26 PM
Member
 
Interactive's Avatar
 
Join Date: Feb 2002
Posts: 175
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 13 Post(s)
Liked: 10
Quote:
Originally Posted by Glimmie View Post
Yes i remember the Google login and I have a Google account. But I never get to that screen. It jumps to that error I posted.
Not sure then. Certainly could be a security restriction on your work network. But I can confirm the builder portal itself is operational, so the issue must be somewhere else for you.

Good luck, sorry I can't help more.
Interactive is offline  
post #11643 of 11649 Old 05-15-2019, 07:21 PM
AVS Forum Special Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Austin, TX
Posts: 1,546
Mentioned: 55 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 760 Post(s)
Liked: 358
Just tried it and it works for me as well (FWIW: on my browser the URL changes to https://builder.iruleathome.com/iRule.html#main)

@Glimmie you might want to try a browser in Incognito mode and see if that works. If so, something is cached in your browser that's messing it up.

------------------------------------------------------------------------------------------
My HT build: The Final Frontier

Quiet Glue: Why Not to Use It
HT Geek is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #11644 of 11649 Old 05-15-2019, 08:17 PM
AVS Forum Special Member
 
Glimmie's Avatar
 
Join Date: Sep 2000
Location: Los Angeles, CA
Posts: 9,113
Mentioned: 12 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 1035 Post(s)
Liked: 949
Quote:
Originally Posted by HT Geek View Post
Just tried it and it works for me as well (FWIW: on my browser the URL changes to https://builder.iruleathome.com/iRule.html#main)

@Glimmie you might want to try a browser in Incognito mode and see if that works. If so, something is cached in your browser that's messing it up.
Ok it works fine at home! MPAA at work! I work for Technicolor and because we handle pre-release content, well our internet security is over the top to meet MPAA requirements. Basic browsing is OK provided the site passes a security scan but interactive sites such as Irule are frequently blocked.
Glimmie is online now  
post #11645 of 11649 Old 06-15-2019, 05:58 PM
Member
 
JohnLew's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 59
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 5 Post(s)
Liked: 11
Does anyone know how to handle the 2019 iPad Air in iRule? It's a screen resolution of 2224 x 1668, which doesn't seem to match any of the devices in the Handset section in the builder. I assume because it was introduced after they stopped supporting.

If I can't get it right it may accelerate me switching away from iRule. I have been leaning toward DemoPad... what seems to be the consensus here?

Thanks.
JohnLew is offline  
post #11646 of 11649 Old 06-16-2019, 05:58 AM
Advanced Member
 
Dan in St. Louis's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: St. Louis, MO, USA
Posts: 985
Mentioned: 2 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 348 Post(s)
Liked: 251
It has been our experience that the 1024x768 handset graphics will magically scale up on newer iPads. The pixel ratio 2224:1668 still fits the 4:3 screen layout so there should be no distortion. Try it.

M = Mega, m = milli. K = Kelvin, k = kilo. B = Bytes, b = bits. G = Giga, g = gravity. Dan in Saint Louis
Dan in St. Louis is offline  
post #11647 of 11649 Old 06-27-2019, 09:08 AM
Member
 
dshorrosh's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Oklahoma
Posts: 58
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 21 Post(s)
Liked: 1
I'm looking for coaching/directions on Kodi JSON instructions for my iRule setup -- I am trying to replicate these 'change action' skin settings (they work fine from the Kodi menu and take me directly to content listing):

1 - ActivateWindow(Videos,library://video/movies/titles.xml/,return) - lists thumbnails of all ripped movies in alphabetical order

2 - ActivateWindow(10502,special://profile/addon_data/script.skinshortcuts/1.xsp,return) - list thumbnails of all ripped music

3 - ActivateWindow(Videos,"L:\\Concerts\\",return) - same as 'movies' except these are concert movies in a separate disk partition

Re 1 - iRule is currently using the below command to bring up the movie library, but it stops short of actually displaying the movie titles (stops at the menu screen for me to select 'year', 'title', etc):

jsonrpc?request={"jsonrpc":"2.0","method":"GUI.Act ivateWindow","params":{"window":"videos"},"id":"1" }}

Re 2 - iRule is currently using the below command to bring up the music library, but as in above it stops short of actually displaying the album titles (stops at the menu screen for me to select 'artist' or 'album', etc):

jsonrpc?request={"jsonrpc":"2.0","method":"GUI.Act ivateWindow","params":{"window":"music":{"order":" ascending","method":"albums","ignorearticle":true} ,"id":"Albums"}}

Re 3 - nowhere near having anything in irule for this yet.

<EDIT: And does Input.ContextMenu work for anyone?>

Thanks in advance!

LR: XBR65A1E - UBP-X800 - Win7/Kodi - STR-DH810 - Kipsch Rx-52ii + RPW10
GR: 52XBR6 - BDP-S550 - RPii2b - VSX454 - Bose AM5 II + VCS-10
BR: 42EX440 - BDP-S350 - RPii3

Last edited by dshorrosh; 06-27-2019 at 04:32 PM.
dshorrosh is offline  
post #11648 of 11649 Old 07-18-2019, 08:52 AM
Member
 
RGHoover's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Atlanta
Posts: 160
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 22 Post(s)
Liked: 12
Quote:
Originally Posted by JohnLew View Post
Does anyone know how to handle the 2019 iPad Air in iRule? It's a screen resolution of 2224 x 1668, which doesn't seem to match any of the devices in the Handset section in the builder. I assume because it was introduced after they stopped supporting.

If I can't get it right it may accelerate me switching away from iRule. I have been leaning toward DemoPad... what seems to be the consensus here?

Thanks.
I moved to Demopad a while back as I didn't want to be caught without the ability to upgrade/modify my system controls as I add or change devices. It is actually what I was looking when I stumbled on iRule. While it has a bit of a learning curve, I find it more flexible than iRule. However, with flexibility comes a little more work but I think the rewards are worth the effort. Since it is not a Web-based design tool, you will never have to worry about the site being shut down and left in the cold. You will always be able to change/update your configuration.

Here is a link the most current tread started by mpg7321
https://www.avsforum.com/forum/93-re...pad-users.html

This a link to an older thread that has some good info as well.
https://www.avsforum.com/forum/93-re...ad-iphone.html

Good luck!
HT Geek likes this.

"A respectable amount of bourbon to pour in a glass is about two fingers worth. Lucky for me I have big fingers"
RGHoover is offline  
post #11649 of 11649 Old 07-18-2019, 09:44 AM
AVS Forum Special Member
 
Join Date: Jan 2015
Location: Austin, TX
Posts: 1,546
Mentioned: 55 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 760 Post(s)
Liked: 358
@dshorrosh , apologies for the late reply here, but you would be better off posting your question in the API section of the Kodi forums. And FYI, make sure you are clear on the major and minor version of Kodi you're using, as the API's are different (mostly by major version).

------------------------------------------------------------------------------------------
My HT build: The Final Frontier

Quiet Glue: Why Not to Use It
HT Geek is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Remote Control Area

Tags
Denon , Denon Avr 3311ci Receiver , Sharp Aquos , Lcd Hdtv , Receivers Amplifiers , Philips Pronto Tsu7000 The Intelligent Remote Control For Home Theater

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off