Charging a Harmony 950/Elite - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 4 Old 08-12-2019, 01:43 PM - Thread Starter
Advanced Member
 
flyinion's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 736
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 485 Post(s)
Liked: 331
Charging a Harmony 950/Elite

I have a Harmony 950, basically the Elite without the hub.  My wife just told me she spilled unsweetened tea all over the side table which has the charging base on it (remote was not in it).  she unplugged it and dried it up.  I told her to leave it unplugged until I get home to look.  In the event she killed the base can the remote be charged by plugging the USB cable in directly to the remote?  If not is there a reliable source to get a new base?  I found one listing on Amazon but it's "out of stock don't know when we're getting more".


Sent from my iPhone X using Tapatalk

Pansonic TC-P60VT60 | Denon AVR-X4500H | Sony UBP-X800 | Chane A2.4 L/C/R | Chane A1.4 SR | SVS Elevation Atmos/height | SVS PB-2000 | Logitech Harmony 950 | Arris MX011ANM (Xfinity X1) | Apple TV 4K
flyinion is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 Old 08-12-2019, 03:02 PM
Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 48
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 16 Post(s)
Liked: 3
Charging a Harmony 950/Elite

The power plug for the Elite/950 base can be plugged directly into the remote. I doubt your base is damaged, unless it went swimming in the iced tea. Just make sure the contacts in the base are clean and no liquid is in the power plug port.


Sent from my iPhone using Tapatalk
stevestms is offline  
post #3 of 4 Old 08-13-2019, 06:07 PM
Senior Member
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 317
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 188 Post(s)
Liked: 76
Quote:
Originally Posted by stevestms View Post
The power plug for the Elite/950 base can be plugged directly into the remote. I doubt your base is damaged, unless it went swimming in the iced tea. Just make sure the contacts in the base are clean and no liquid is in the power plug port.


Sent from my iPhone using Tapatalk
what he said..
ipca204 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #4 of 4 Old 08-13-2019, 08:23 PM - Thread Starter
Advanced Member
 
flyinion's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 736
Mentioned: 4 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 485 Post(s)
Liked: 331
Thanks guys. We plugged it back in this evening and the base seems to be working. Looks like the "crisis" is over.


Sent from my iPad using Tapatalk

Pansonic TC-P60VT60 | Denon AVR-X4500H | Sony UBP-X800 | Chane A2.4 L/C/R | Chane A1.4 SR | SVS Elevation Atmos/height | SVS PB-2000 | Logitech Harmony 950 | Arris MX011ANM (Xfinity X1) | Apple TV 4K
flyinion is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Remote Control Area

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off