Harmony Elite/Sonos issue - AVS Forum | Home Theater Discussions And Reviews
Forum Jump: 
 
Thread Tools
post #1 of 1 Old 12-13-2019, 08:50 AM - Thread Starter
Newbie
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 2
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Liked: 0
Harmony Elite/Sonos issue

I have a new Elite set up to control my ATV, blu ray player, lights, etc. Activities working fine. Problem is with Sonos. It will not start to play when the activity is started. Sonos works fine with the Sonos app and the Elite will control Sonos volume once it is started with the app. My Favorites stations have been reset and they do appear on the Elite remote. I have uninstalled and reinstalled Sonos twice as has been suggested on different forums. Elite is new and updated, Sonos updated as well. All set to same network and speakers appear on remote.
When starting Sonos it does not “tune” to a favorite station, just a blank screen and a favorite station can not be selected even though they appear on the remote. Once stared with the Sonos app from my phone, the favorite station does appear on the remote and volume can be controlled.
Harmony email support is lacking, to be kind......
Any help greatly appreciated.......
NJDave is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply Remote Control Area

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page


Forum Jump: 

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are Off
Pingbacks are Off
Refbacks are Off