AVS Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #1 ·
The Robman and I have been discussing this back and forth... Has anybody been able to use a 2000 or 3000 remote to control a Replay 5000?

I can't get a 5000 unit to respond to my 2000 remote at all. The reason I want to use the 2000 remote is simply because it has that "input" button, which was left off the 5000 remote.

Before I get the remote reprogrammed, I thought I'd check to see if anyone has had similar problems.
 

·
Registered
Joined
·
95 Posts
Same Here. They've been basically interchangeable for me, and the 2000 Input button does work on the 5000. If only I could get the 5000's CA button to work on the 2000 :D
 

·
Registered
Joined
·
3,139 Posts
Quote:
Originally posted by SR94
If only I could get the 5000's CA button to work on the 2000 :D
Even JP1 can't perform that sort of miracle! But hey, the "3 minute skip" is pretty darn close! :)
 
1 - 4 of 4 Posts
Status
Not open for further replies.
Top