AVS Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
157 Posts
Discussion Starter · #1 ·
This is nice. I no longer get any audio analog channels. It just stopped woking. It still works on DTV both pc and ac3.
 

·
Registered
Joined
·
13,423 Posts
Quote:
Originally posted by jaam:
This is nice. I no longer get any audio analog channels. It just stopped woking. It still works on DTV both pc and ac3.
Did you try reinstalling the accessDTV software including DX8?



------------------

Best Regards, Cliff

Digital Connection, LLC

[email protected]
 

·
Registered
Joined
·
1,716 Posts
jaam,


I have found that many DVD player applications (and there are others) replace Microsoft DirectX files WITHOUT ASKING. That has caused me a number of problems due to mixing DX6 and DX8 files, etc.


Now, when I install such applications, I immediately execute the DX 8a program from Microsoft from http://www.microsoft.com/directx/hom...ds/default.asp just to make sure everything is in synch.




------------------

Rich
 

·
Registered
Joined
·
157 Posts
Discussion Starter · #4 ·
Quote:
Originally posted by Cliff Watson:
Did you try reinstalling the accessDTV software including DX8?


Uninstalled AccessDTV .reinstalled it. reinstalled DX8.

No difference.


Joe

 

·
Registered
Joined
·
157 Posts
Discussion Starter · #6 ·
Quote:
Originally posted by Cliff Watson:
Joe,


Did you install any other software/hardware around the time it stopped working?


I don't know exactly when it stopped working. I don't use NTSC all the time. It's a computer. I've installed software. Am I suppose to check accessDTV every time I do anything and document everything I do. I've already reinstalled my OS once this month because of this card for an error I was getting only to see a software update on the accessDTV site for just that error.

I like the card and as I've said The sound does work in DTV mode.

I installed Acrobat reader 5. Did that do it? I've installed a Sidewinder racing wheel. Did that do it?


Joe


 

·
Registered
Joined
·
157 Posts
Discussion Starter · #8 ·
Quote:
Originally posted by Cliff Watson:
Joe,


It was a simple tech support question.


Ok,

Well, just to make sure. I format C: reinstalled WinME ,Directx8 radeon drivers 7075. When I wan installing the janus and the Saa7146 (From the CD)I again got the message that they were older than the ones already on the system. I chose NO to use the ones on the cd. It seems odd that the ones on the cd are older .

Anyway. I now have NTSC sound again. Geees.

I guess I must document everything I install and check to see what ever did that. Oh , well. at least the card is fine:)

Thanks,

Joe

 

·
Registered
Joined
·
13,423 Posts
â€I chose NO to use the ones on the cd. It seems odd that the ones on the cd are older .â€


You can answer yes or no, makes no difference, because the files that Windows is installing are not on the CD. They are WDM streaming drivers that are part of WinME and the problem is with Windows.



------------------

Best Regards, Cliff

Digital Connection, LLC

[email protected]
 
1 - 9 of 9 Posts
Status
Not open for further replies.
Top