AVS Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
27,571 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I cannot get a signal to pass out the DVI output on the Zenith 520 (OTA HD signals) to my non-HDCP compliant PJ (JVC G-150 DILA)!!


When I scroll through the outputs on the Zenith, I cannot get EZ DVI to come up.


Is this because of the projector, or is there some sort of set up menu or switch, etc????


Anyone passing DVI from their Zenith to a non-compliant device?


Thanks
 

·
Registered
Joined
·
27,571 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Thanks!


I read the post. I, however, didn't get any error messsage. As I scrolled through the resolutions (720P, 1080i, Hybrid, Native, etc.), DVI would never come up. The scrolling would skip it.


Is there another way to force the unit to try DVI?


Is there a way to check on the Zenith as to which software I have? I just got the unit two days ago.


I do not have a Satelite hooked up to it. However, I soon will.


Thanks
 

·
Registered
Joined
·
785 Posts
Quote:
Originally posted by thebland
Is there a way to check on the Zenith as to which software I have? I just got the unit two days ago.
MENU button > select SYSTEM > scroll down to SOFTWARE INFO
 

·
Registered
Joined
·
27,571 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Thanks, Paul.


I am surprised that no one posted whether DVI will pass to a non-compliant monitor / PJ.


Anyone..................?????
 
1 - 5 of 5 Posts
Status
Not open for further replies.
Top