AVS Forum banner

Status
Not open for further replies.
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
142 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hi,


I'm trying to get a reliable, repeatable process together for DD 5.1

and DTS using Zoom Player with the ATI 7.5 video decoder and WinDVD

3.0's audio decoder. The problem is, when I initially tried this

combination, it worked just fine for both DD and DTS. When I went to

watch another movie the next day, ZP would lock up right at the

beginning of playing the disc when the DD light comes on on my

receiver. I'm interested to know whether or not anyone has seen this

issue, a quick search revealed lots of other issues with a similar

setup, mostly resolved, but I want to check. Unfortunately, I'm at

work and don't know all the specifics of drivers, versions, etc. (the

ones I don know about are ZP 2.6 RC2, ATI DVD 7.5 and WinDVD 3.0 are

installed).


My workaround for now, which is a pain, is to start ZP, unregister all

filters and then re-register only Cineplayer V4 for video and WinDVD

3.0 for audio using the waveout device (through an SB Live value

SPDIF). This seems to work fine, but I'd like to avoid having to do

the un-reg./re-reg. thing every time I want to watch a movie. ATI DVD

7.5 (the app) works fine, but no DD 5.1 or DTS seems possible. Thanks

in advance for any help anyone can provide.


Cheers,

--Geoff
 

·
Registered
Joined
·
1,638 Posts
Do you have more info on your system. Driver versions etc?
 

·
Registered
Joined
·
142 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Just closing the loop here; this problem seems to have gone away now that I've updated to ATI DVD/MMC 7.7 (skipped 7.6 altogether). OS is ME.


Cheers,

--Geoff
 
1 - 6 of 6 Posts
Status
Not open for further replies.
Top