AVS Forum banner

Status
Not open for further replies.
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
198 Posts
Discussion Starter #1
Here is my challenge, I just switch pc machines and I reloaded the ATI 4.1 player on a new machine. Now when I play a movie ex:(shrek, toy story2 both are 1.77:1) in full screen mode they show up with black bars top and bottom? in window mode the movie is fine untill I start streching the window and the black bars show up. 1.85 and 2.35 movies are shown with a reduce height. When I check the ATI menu it shows widescreen, and the logo starts fine in full screen.


also No DD pass thru with the Santa Cruz, only pro logic.


old system(NO problems) replaced w/ELSA Synergy for CAD & W2K

OS: Win/Me, MSOffice 2k (upgrade w2k pro)

MB: MSI 694D PRO Dual P3 Intel 800

RAM: 256MB PC133 (upgraded to 1.5gb)

HD: IBM 75GXP 30GB

DVD: Pioneer DVD-115

Video: Radeon VIVO 64DDR, ATI 4.1 (7075)

Sound: TB Santa Cruz DD (only w/ATI)

atidvd dc reg patch


NEW system (Problems)

OS: Win/Me

MB: ASUS CUSL2-C

RAM: 256MB PC133

HD: IBM 75GXP 30GB

DVD: Pioneer DVD-115

Video: Radeon VIVO 64DDR, ATI 4.1 (7075)

Sound: TB Santa Cruz DD (NO DD only Pro logic)

atidvd dc reg patch


Any suggestions or directions would be appreciated.

ps. did a search, I did not find this problem


thanx,

carlos_r:confused:
 

·
Registered
Joined
·
3,240 Posts
Carlos:


If you send me your e-mail address, I can resolve this for you. You need to unlock the aspect ratio control in the registry.
 
1 - 3 of 3 Posts
Status
Not open for further replies.
Top