AVS Forum banner

Status
Not open for further replies.
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
48 Posts
Discussion Starter #1
Here's my setup

Sony Str DE935 Receiver

Sony DVPS550P dvd player


the dvd is connected to the receiver with an s-video cable and an optical toslink cable.


B&W 602S2 Fronts

B&W CC6 Center

B&W LM1 Rears.


No SubWoofer.



I got around to actually putting my system in some working order

up to this point I had just been poncing around with it.


So I get the Auto Format Decode to finally work and everything looks good but I get practically no audio from the center channel.


There is sound coming from it. and I have switched the speakers around and cables around to see if that makes a difference but no.


So what is next to try.


to sum up using dolby digital 5.1 the audio track is next to non-existent...
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
Have you been in set up mode and told the receiver that you have a center speaker and surrounds? Have you adjusted the levels in the setup mode? A little more info is necessary. Tell what you have done and someone will be able to help.
 

·
Registered
Joined
·
48 Posts
Discussion Starter #3
I have played around some with the setup.

As it stands I have the Fronts and centre setup as large.

I have the rears as small.


At the moment the centre is at +10db.


I also noticed the same thing happening when I watch 5.1 HBO stuff.


so it does not appear to be related to the DVD and is 100% related to the settings on my reciever or it's ability to output sound to the centre channel..
 
1 - 3 of 3 Posts
Status
Not open for further replies.
Top