AVS Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
133 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hey guys, I was wondering if you can help me out.


Why is it when my replay 5500 sends a channel command for example 40, it sends 444-000 to the cable box via the ir blaster. So changing channels is impossible right now. I cant find anywhere where it allows me to adjust this.


Thanks

Bob
 

·
Registered
Joined
·
2,544 Posts
What cable box are you using? If it is the Motorola DCT5100, use remote code 0276 in setup.
 

·
Registered
Joined
·
133 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Quote:
Originally posted by heathriel
What cable box are you using? If it is the Motorola DCT5100, use remote code 0276 in setup.
Yes I am using the 5100 HD box, but for some reason I cant find how to change it in the set up menu or in the instructions.


Your help is appreciated.


Thanks

Bob
 

·
Registered
Joined
·
2,544 Posts
Got to Menu->Setup->Network and input settings


Go to the input that your box is attached to, and hit select to go through settings. When you get to pick the box type, select "other". The select "other" again and scroll to 0276. Select it and go through the remaining screens.
 

·
Registered
Joined
·
133 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Quote:
Originally posted by heathriel
Got to Menu->Setup->Network and input settings


Go to the input that your box is attached to, and hit select to go through settings. When you get to pick the box type, select "other". The select "other" again and scroll to 0276. Select it and go through the remaining screens.
Thanks,

It works.


Bob
 

·
Registered
Joined
·
2,544 Posts
No problem :)
 
1 - 6 of 6 Posts
Status
Not open for further replies.
Top