AVS Forum banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
118 Posts
Discussion Starter · #1 ·
My kid uses a MU to transfer her profile from xbox to xbox. earlier tonight she turned on her main system and got a E66. I removed the MU and harddrive and rebooted the machine and it came up fine. Later she went to the other machine and her profile on the MU is corrupt. I've recovered the Gamertag but the second xbox always see the profile as corrupt while it's working fine on the first now. If I recover on the second box its fine UNTIL I plug it into the first then it sees it as corrupted again.


Any ideas
 

·
Registered
Joined
·
1,863 Posts
Interesting problem, and it seems that you are not alone. There have been mentions of this sporadically, but no real solutions. If you have access to a 3rd Xbox, take the gamer profile on a memory unit and check it there. If it works, then there is a problem with Xbox #2. It might be a software glitch of sorts, so one option would be to try and remove all the updates (NXE, etc), and then reload everything. The second option is that there may be a corrupt game save on Xbox #2, which is making the profile corrupt. If you know what the last game she played on Xbox #2 was, consider deleting that save and try again.
 

·
Registered
Joined
·
118 Posts
Discussion Starter · #5 ·
I found a big thread on the xbox forums and it seems the new dash update will take care of the issue. I saw alot of users who had the same thing happen, E66 to a corrupted profile.


oh well only a week until it's hopefully resolved.
 
1 - 5 of 5 Posts
Top