AVS Forum banner

Status
Not open for further replies.
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
29 Posts
Discussion Starter · #1 ·
So DV Archive has been working like a champ for more than a month (kudos to Guy!) but now all of the sudden, it won't copy any file from the replay device. I checked the HD space on my PC and it seems to at least have enough for some files, but DV Archive just doesn't report any errors or other information in the Log file. Needless to say it shows the files on the replay and I can do things like delete shows on the replay, just not copy them.


I've closed it out and restarted it a few times, but still doesn't seem to want to copy the shows off.


RTV 4080 --> WinXP Pro PC


Any clues or advice or things to try?


FYI in an earlier version when I was trying to fix something, I accidentally lost all of the shows and now that I've got somewhere around 1/2 terrabyte of shows -- I'd like to tread carefully :)
 

·
Registered
Joined
·
4,546 Posts
other than the obvious question of who is "guy!" ?


have you added and new hardware/software recently ?

what version of the replay os is your 4080 running ?

which version of java are you running ?
 

·
Registered
Joined
·
29 Posts
Discussion Starter · #4 ·
Well you'd figure that since my replay has the honor of rebooting itself every night (not every other like most people report) that the problem with DVArchive wouldn't be as simple as rebooting the replay again.


But it was :) so now all is happy with downloading files..
 
1 - 4 of 4 Posts
Status
Not open for further replies.
Top