AVS Forum banner

1 - 8 of 8 Posts

·
Registered
Joined
·
89 Posts
Discussion Starter #1
I've got some h.264 files that i would like to play on my MCE box, so i need to get h.264 working in WMP. It works fine in VLC but WMP gives the error that there's no available codec. FFDShow is installed but doesn't seem to do anything, and i gather VLC just does h.264 out of the box without any extra codecs?


Any ideas as to how i can get this to work? It's quite annoying that FFDShow appears to do nothing at all!



Thanks
 

·
Registered
Joined
·
504 Posts
lol


Be prepared to pirate the thing (CoreAVC). Several users on their forums (including me) have purchased it and never got it. And when we complain about it in their forums they delete the threads. Also we followed their instructions to email our receipts - to no avail.
 

·
Registered
Joined
·
90 Posts

Quote:
Originally Posted by Riptide_NVN /forum/post/0


lol


Be prepared to pirate the thing (CoreAVC). Several users on their forums (including me) have purchased it and never got it. And when we complain about it in their forums they delete the threads. Also we followed their instructions to email our receipts - to no avail.

I hate to agree but I'm going to. I paid for it, downloaded and installed it then had to rebuild my HTPC and after a rebuild it wouldn't re-activate, it said it had already been activated. I emailed their support and 5 days later I'm still waiting for a response.


So I re-acquired it by other means



Dave
 
1 - 8 of 8 Posts
Top