AVS Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
355 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Has anyone experienced a 'freezing' of the picture with the Zenith HD520 on DirecTV? I am seeing the picture 'freeze' (like I paused my Tivo, but on the HD520) on DirecTV channels, after 5-25 seconds on the channel. OTA channels seem unaffected, but it is happening on both HD and SD channels DirecTV channels. It began a week or so ago, so it may be related to the new software (1.04) which I apparently got the beginning of April.


Anyone seen anything like this? It is preventing me from watching HBO/HDnet, etc....


Ideas?
 

·
Registered
Joined
·
785 Posts
My SAT520 froze just one time on an SD DirecTV station. I don’t remember if this happened before or after the software update. Changing the channel made it unfreeze.
 

·
Registered
Joined
·
355 Posts
Discussion Starter · #3 ·
If I change the channel, then back to the channel that was 'frozen', it will unfreeze, but only briefly. Only happens on DirecTV inputs, no the OTA signals....


Wierd... And becoming annoying.
 

·
Registered
Joined
·
1,712 Posts
Yes, if you check out the 520 audio dropouts thread, I reported a similar issue when I was beta testing the software last month.
 

·
Registered
Joined
·
785 Posts
TomB


How often does it freeze?
 

·
Registered
Joined
·
355 Posts
Discussion Starter · #6 ·
At this point it freezes every time I change to one of the DirecTV channels, regardless of the resolution of the station. HD or SD, doesn't much matter. The OTA channels are fine (so far, anyway).


I should probably be calling Zenith about this, right? Sigh....
 

·
Registered
Joined
·
355 Posts
Discussion Starter · #8 ·
Well, tried unplugging it again. Left it unplugged for a while this time. (first time I only left it unplugged for a couple of minutes) At this time, it appears that the problem has gone away.


Famous last words. If I don't post back here, it means the problem went away with a long power off.
 

·
Registered
Joined
·
3,102 Posts
Good luck Tom. I never had a problem with the HD520
 
1 - 9 of 9 Posts
Status
Not open for further replies.
Top