AVS Forum banner
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
30 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I have been trying to get this to work for a couple days now and nothing seems to work. I've been searching all over the internet for a solution but haven't been able to find one. I found this tutorial that seems to work for a lot of people but it still doesn't work for me...



So I am wondering if the problem could be the way my network is setup, so here is how each computer/gaming console is connected...


- Wireless Router

NETGEAR RangeMax Dual Band Wireless-N Router (WNDR3300)
http://netgear.com/Products/Routersa.../WNDR3300.aspx


- Desktop Computer - Wireless Adapter (I will be running a wired connection sometime next week)

Buffalo Wireless-G MIMO Performance Ethernet Converter (WLI-TX4-G54HP)
http://www.buffalo-technology.com/pr...net-converter/


- Xbox 360/PS3 - Wireless Adapter

D-Link Xtreme N Duo Wireless Bridge/Access Point (DAP-1522)
http://www.dlink.com/products/?pid=663


My computer, Xbox 360, & PS3 all connect to the internet with no problems, so I know that they are all successfully connected to my wireless router. I am starting to think that it might be a problem with the "Dual Band" feature on my wireless router because my Desktop Computer is using a Wireless-G connection at 2.4GHz and my Consoles are using a Wireless-N connection at 5GHz.


As you can see, I have an idea for what the problem 'could' be but I really don't know. Please help me.


Thanks in advance.
 

·
Registered
Joined
·
30 Posts
Discussion Starter · #4 ·
Well i guess i am going to just wait until monday because I am going to run a wired connection to my PC and hopefully thatll fix my problems but Im not very confident
 
1 - 4 of 4 Posts
Top