AVS Forum banner
1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I have a client whose Integra (I think 50.2, but its probably irrelevant) plays the center channel through all the speakers except the center channel. I know this because when I played the speaker level test tones, all of the speakers played the tone correctly, except the center which played through the other 4 speakers.


I'm sure the answer is, "it's a blown amp, call Integra CS for a replacement," but I just wanted to see if anyone had run across this same problem, and if there is something I can look for myself.


Thanks for the input!
 

·
Registered
Joined
·
358 Posts

Quote:
Originally Posted by aweeks77 /forum/post/0


I have a client whose Integra (I think 50.2, but its probably irrelevant) plays the center channel through all the speakers except the center channel. I know this because when I played the speaker level test tones, all of the speakers played the tone correctly, except the center which played through the other 4 speakers.


I'm sure the answer is, "it's a blown amp, call Integra CS for a replacement," but I just wanted to see if anyone had run across this same problem, and if there is something I can look for myself.


Thanks for the input!

Let me get this right. You're saying that when you attempt to play the test tone through the center speaker the tone emits from the other four speakers instead?
 
1 - 2 of 2 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top