AVS Forum banner

4541 - 4560 of 4596 Posts

·
Premium Member
Joined
·
698 Posts
I think it should and apparently it does for HTP-1 users so it is a cosmetic bug IMHO. Can anyone else confirm that Dirac does not appear in the Roon signal chain?
Ok, so I just checked. When I toggle Dirac on and off, it isn't appearing. It has appeared in the chain, before; but at the very least, it isn't right now, and it doesn't seem to respond (i.e. show a representation in the signal path) when I rotate Dirac filters.
 

·
Registered
Joined
·
4,376 Posts
Ok, so I just checked. When I toggle Dirac on and off, it isn't appearing. It has appeared in the chain, before; but at the very least, it isn't right now, and it doesn't seem to respond (i.e. show a representation in the signal path) when I rotate Dirac filters.
Thanks. Just updated this issue in the bug list and added a very minor issue with Roon mentioned by 2 Arcam users.

Is Roon otherwise good? I'm guessing by the general silence from Roon users there is nothing major wrong.
 

·
Registered
Joined
·
243 Posts
Thanks. Just updated this issue in the bug list and added a very minor issue with Roon mentioned by 2 Arcam users.

Is Roon otherwise good? I'm guessing by the general silence from Roon users there is nothing major wrong.
I still have an immediate Stop sometimes, when roon is playing for a longer time. But I am not sure, if it is caused by the jbl.
 

·
Premium Member
Joined
·
698 Posts
Thanks. Just updated this issue in the bug list and added a very minor issue with Roon mentioned by 2 Arcam users.

Is Roon otherwise good? I'm guessing by the general silence from Roon users there is nothing major wrong.
Yeah man, I'm truly enjoying it. That's one thing I never anticipated, but with COVID, I've pretty much been working relatively close to my sound system for a year and for the most part, it runs pretty smoothly. Sometimes the volume doesn't always align--that's actually been the case recently. So, there are times when Roon will say the volume is "47" when in reality it might be 5 dB lower, or something like that. I am not for sure what the cause of that is because it isn't always the case (though I imagine it has to do with fiddling around with the JBL settings).
 

·
Registered
Joined
·
243 Posts
Yeah man, I'm truly enjoying it. That's one thing I never anticipated, but with COVID, I've pretty much been working relatively close to my sound system for a year and for the most part, it runs pretty smoothly. Sometimes the volume doesn't always align--that's actually been the case recently. So, there are times when Roon will say the volume is "47" when in reality it might be 5 dB lower, or something like that. I am not for sure what the cause of that is because it isn't always the case (though I imagine it has to do with fiddling around with the JBL settings).
got that one over here, too.
 

·
Premium Member
Joined
·
698 Posts
Setting it back to 99 may fix the Roon volume weirdness.
Well, ok... [gulp]. I had it at 85 in case something weird happened like someone inadvertently sitting on the remote. 😅
 

·
Registered
Joined
·
131 Posts
Is anyone having issues with Nvidia Shield Pro / SDP55 + Atmos. Can’t get atmos to be recognized (all Shield settings are correct). My Apple TV + Atmos works fine.

Haven’t tried since the latest update, so intrested to see if anyone also has this issue since the update?
 

·
Registered
Joined
·
243 Posts
Is anyone having issues with Nvidia Shield Pro / SDP55 + Atmos. Can’t get atmos to be recognized (all Shield settings are correct). My Apple TV + Atmos works fine.

Haven’t tried since the latest update, so intrested to see if anyone also has this issue since the update?
I am using a Shield, no problems known with Atmos.
Which app is affected?
 

·
Registered
Joined
·
2,379 Posts
Thanks. Just updated this issue in the bug list and added a very minor issue with Roon mentioned by 2 Arcam users.

Is Roon otherwise good? I'm guessing by the general silence from Roon users there is nothing major wrong.
Roon seems to work fine for me. I can’t comment on Dirac with it as I am currently running with no EQ.
 

·
Registered
Joined
·
131 Posts
Thanks. Just updated this issue in the bug list and added a very minor issue with Roon mentioned by 2 Arcam users.

Is Roon otherwise good? I'm guessing by the general silence from Roon users there is nothing major wrong.
Roon seems to be working fine to me. Doesn’t show Dirac filters in Roon, but I guess that is better than showing inaccurate filters.
 

·
Registered
Joined
·
1,417 Posts
Is anyone here using Lumagen Radiance Pro with SDP-55?
 

·
Registered
Joined
·
1,417 Posts
Yeah I do, what’s up?
Are you using Lumagen to connect sources or prepro (and feeding the prepro out to Lumagen)? I am having issues with my setup. You can check out my post on the lumagen thread. Thanks in advance!

 
4541 - 4560 of 4596 Posts
Top