AVS Forum banner
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hello All. I'm new to the forum and found a ton of great information in here but none that could answer my issue. I've included some pics and I apologize ahead of time if this has been answered before. However, I just started getting this line on my screen that I couldn't find in any other pics posted on this forum.


I had a tech come to my house but he said it was within spec. Very, very frustrating. I can't figure it out, and I've tried everything I know. Any help would be appreciated...

 

·
Registered
Joined
·
38 Posts
I just had the same thing pop up on my screen yesterday. Same exact model. My line was on the right side of the screen. It started from the bottom and went about half way up the screen. It was about 5 or 6 inches from the right side of the screen. I used instructions from another thread on here to try and get into the service menu and that made the line go away. The instructions said to hold down the input and volume down buttons on the tv while plugging in the power cord. Keep holding the buttons down and the tv should power on and after about 5 seconds a small box with the letter K will appear on the left side of the screen. The instructions said to then press and hold the volume down and channel down buttons to enter the service menu but that part didn't work for me. So I turned the tv off and back on again and the line was gone. This is without actually going into the service menu. You can try this and hopefully it will work for you. Maybe I was just lucky.
 
1 - 3 of 3 Posts
Top