AVS Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 2 of 2 Posts

·
Registered
Joined
·
599 Posts
Discussion Starter · #1 ·
OK, so i've got my new LT150 and HTPC running since sunday.

I still have mutiple problems (bad dvd, static sound) and not a whole lot of HD content out there to see, but at 2:30 pm est WED, I got lucky and found something on Tampa ABC just before the 3pm soap came on.


It was a couple of featurettes, named "Beautiful British Columbia" and "Navajo Weaving".


I couldn't believe my eyes.

This was the sharpest picture YET i'd seen on my wall. I think i'm at about 90 inches in 16:9 and this was by far the most exciting thing i'd seen. Using Blackcloth matte side.


Shown were flying pictures through the candian rockies, ships, snow, animals, mountains, sunsets - all unbelieveable.


At the top of the hour, the soap looked like crap.

I didn't know there would be HD programming on in midday (actually, i don't know how I would tell if it was HD).


I am using Win2k and AccessDTV card.

Powerstrip is loaded, but i don't think its doing anything.

Resolution was 1024x768 desktop.


From AccessDTV, if I specify 1080i output, I get a signal for 5 secs then a blue screen. I seem to have to always use 720p to display a OTA tv picture.


jaymer...
 

·
Registered
Joined
·
56 Posts
You may need to use YUV output to do 1080i on the LT-150. This is what I'm doing with my setup (LT-150 and accessDTV).


Just be aware that you'll need a cable that doesn't connect the H/V sync pins.


DB.
 
1 - 2 of 2 Posts
Status
Not open for further replies.
Top