AVS Forum banner
1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
13 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Hey all,


I have a 40z5100 in my bed room and it has for the last three months been pixelin(you can see little square boxes on screen) and sometimes a flash of green screen also and a red,yellow,green pixel boxes mid ways the screen.

this is kind of regular too.


has anyone else experienced this problem?


if anyone has a suggestion as to this problem please let me know.


thanks


Boss
 

·
Registered
Joined
·
86 Posts

Quote:
Originally Posted by Bossdogg /forum/post/19520902


Hey all,


I have a 40z5100 in my bed room and it has for the last three months been pixelin(you can see little square boxes on screen) and sometimes a flash of green screen also and a red,yellow,green pixel boxes mid ways the screen.

this is kind of regular too.

Basics: change hdmi cables, try another input device.

Report back, preferably with some photos of the said problem if it persist.
 

·
Registered
Joined
·
2,730 Posts

Quote:
Originally Posted by Bossdogg /forum/post/19520902


Hey all,


I have a 40z5100 in my bed room and it has for the last three months been pixelin(you can see little square boxes on screen) and sometimes a flash of green screen also and a red,yellow,green pixel boxes mid ways the screen.

this is kind of regular too.


has anyone else experienced this problem?


if anyone has a suggestion as to this problem please let me know.


thanks


Boss


Get rid of Dtv, or any satallite for that matter. Problem solved.
 
1 - 3 of 3 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top