AVS Forum banner

Status
Not open for further replies.
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
399 Posts
Discussion Starter #1
My two showstoppers are connected to two different AT&T digital cable boxes, both made by Motorola.


Ocassionaly, both boxes will not repsond correctly to the IR-Blaster and the wrong shows are recorded.


Does anyone have any solution to this problem?
 

·
Registered
Joined
·
3,686 Posts
Check the FAQ.


It's a common problem with those cable boxes, and generally requires tweaking the remote control parameters on the replay. Directions in the FAQ.
 

·
Registered
Joined
·
4,543 Posts
this is a well known problem, your probably have a motorola 2000 series box that was actually made by GI (general instruments)


there are several things you can change in the 'fine-tuning' to help avoid...see this page at the FAQ


here are the settings that have worked best for me:


Enable Fine Tuning: Yes

Codeset: 4476

Send Enter: Yes

Minimum digits to send: 3

Inter-action delay: 0300 ms

Response delay: 1000 ms

Pre-command delay: 0000 ms

Inter-Command delay: 0300 ms
 

·
Registered
Joined
·
399 Posts
Discussion Starter #4
Thanks to all. The suggested tweaking seems to have done the trick. So far in the two days since I made the changes, both boxes have not missed any shows.


Now, can anyone provide the winning numbers for the California lottery?
 

·
Registered
Joined
·
849 Posts
Quote:
Originally posted by Mogur2
Now, can anyone provide the winning numbers for the California lottery?
Yes.... But I'm running late and will have to post them tomorrow....


:D
 
1 - 6 of 6 Posts
Status
Not open for further replies.
Top