AVS Forum banner
1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Samsung rear projection DLP HL67A750

TV set is on, blue circle is illuminated, but no picture, just black screen and the red and green light on the lower right corner are blinking, occasionally all three light blink and it sounds like the set is switching on and off. This set is 2 years old and I have already had the green LED lamp replaces, a repair just 8 months ago that cost about 25% of the original purchase price. Need help. Can I fix this economically or is this a lost cause.
 

·
Registered
Joined
·
2 Posts
I am having this same issue. However the blue circle isn't illuminated but that is probably because I had that option disabled before this problem happened.


I've had the TV for about 2 years now. When I plug the TV in the power LED blinks 3 or 4 times, I can hear the fans kick on but then they stop after a second, I hear a click sound, and then it goes through that routine again. Goes through that routine 4 times then 3 LEDs start flashing and continue to do so permanently. During all of this the screen never turns on or even attempts to. Also the TV isn't responding to the remote. Can't turn it on or off with the remote so that is why I have to plug it in and then unplug it.
 

·
Registered
Joined
·
1 Posts
I am trying to troubleshoot my tv.

3 blinking leds on front.....no picture.


Replaced sub power supply, but I get no voltage reading on output of 2nd supply. I measure 300vdc on input but no output, should be 16 vdc.

I did find that the red led is bad but shouldn't the other led light up (blue & green)? Before I buy a red led I want to make sure there isn't a bigger problem. Any advise would be helpful.


Thanks
 

·
Registered
Joined
·
880 Posts

Quote:
Originally Posted by UnsungHero  /t/1357612/samsung-rear-projection-dlp-hl67a750-black-screen-flashing-lights#post_20936785


I am having this same issue. However the blue circle isn't illuminated but that is probably because I had that option disabled before this problem happened.



I've had the TV for about 2 years now. When I plug the TV in the power LED blinks 3 or 4 times, I can hear the fans kick on but then they stop after a second, I hear a click sound, and then it goes through that routine again. Goes through that routine 4 times then 3 LEDs start flashing and continue to do so permanently. During all of this the screen never turns on or even attempts to. Also the TV isn't responding to the remote. Can't turn it on or off with the remote so that is why I have to plug it in and then unplug it.

i had the same problem

replaced the main board and power supply and bingo tv came back to life
 
1 - 6 of 6 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top