AVS Forum banner

1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Can anyone give me some advice...

back already open


can't see anything obvious in there gone bad.

Read about taking the ribbon/ connectors out to clean and putting them back, can't locate those.

Anyways, comes on, after few seconds gets lighter and brighter, so much that it looks almost like a negative picture.

All inputs tried, same issue.Even with menu screen , sama problem is there.

Is it worth fooling around ? Something simple I could check or do ?


Thanks !
 

·
Registered
Joined
·
3 Posts
Discussion Starter · #2 ·
Did some more research....many say that it is common ( or at least not rare ) for the actual ribboncontacts to be bad.

Are they located under the silver sticky foil, under the top part, middle ?

I simply did not wan't to go too deep, yet....

It was scary enough, with the backpanel open.

Did try all connectors that are visible with backpanel open, didn't see anything loose.

Also checked visually all components back there, not measuring anything, but nothing that would immediately look to be bad.

Also seen many talking about T-con board, which I maybe could buy and replace, but a fault like this, is it due to a broken T-con, or more likely the contacts on top of the actual panel ?
 

·
Registered
Joined
·
1 Posts
Were you able to figure this out. The same thing just happened to my KDL-46z4100. I have not taken it apart yet, but looking for a solution to the white/bright screen problem. Also, I can still see the outline of the picture under the white screen.
 
1 - 5 of 5 Posts
Top