AVS Forum banner
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
208 Posts
Discussion Starter · #1 ·
hello friends


i have a problem with sony vpl aw 15 service menu.anyone who having this projector can help me and i really appreciate help from anyone from you who have that projector


you can open service menu by pressing select selcet left select up then select yes


then again open your menu settings at the end there's a setting name "device" go there and in there there's a sub heading name "other"

go there and in it you have open iris value which is in zero dun change it and when you again press arrow key down there's a open iris reg and again when u press arrow key down there's a close iris setting


i want the valus of both open and close iris reg i have messed up these settings so want to know the default factory setting


pls reply i really need help mine projector is too dim now


i have mine these valus for open and close iris reg

open (605) and close (195)


pls pls reply



manu
 

·
Registered
Joined
·
208 Posts
Discussion Starter · #3 ·

Quote:
Originally Posted by frank456 /forum/post/14181509


There should be a 'factory default settings' in the main menu. Did you find it?

hello

i know about the factory default setting in the main menu but it didn't work on service menu i also tried it that's why i want this


pls reply
 

·
Registered
Joined
·
208 Posts
Discussion Starter · #4 ·

Quote:
Originally Posted by frank456 /forum/post/14181509


There should be a 'factory default settings' in the main menu. Did you find it?

if you have that projector you can help me


pls reply
 
1 - 4 of 4 Posts
Top