AVS Forum banner
Status
Not open for further replies.
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
359 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Not sure if this is the right place for this, however, I was watching the PGA this afternoon when my picture just went dead. Looked like a scene from the old TVs when you would turn them off and a little dot shows in the middle. The TV attempted to turn back on, but shut itself back off within ten seconds. I have unplugged it several times and attempted to turn it on and off. What I am seeing is the TV will turn on, but only with audio. After 15-20 seconds it shuts itself off. Any advice would be greatly appreciated. Thanks.


------------------

Cabber

Sony KV-36XBR400

Sony SAT-HD100

Sony DVP-S560D
 

·
Registered
Joined
·
1,249 Posts
It sounds like High Voltage Shut down, meaning something is shorted like the horizontal transistor or Flyback area. Contact a service center...


I use to repair monitors a long time ago.


------------------

Meredith (KPHO) SUCKs! Phoenix CBS station with no HD just SD.
 

·
Registered
Joined
·
1,797 Posts
If all you get is a little dot in the middle, then it sounds like one or both deflection boards are blown. Definitely one for the Sony service center. Since your set is relatively new (they've only been out for a year or so), then it should be in warranty, which is one year for XBRs.


------------------
ABC = Another Boring Channel. Watch CBS on Monday Nights!
 

·
Registered
Joined
·
359 Posts
Discussion Starter · #4 ·
Thanks


------------------

Cabber

Sony KV-36XBR400

Sony SAT-HD100

Sony DVP-S560D
 

·
Registered
Joined
·
44 Posts
Had this happen to my set too. Ended up replacing the power supply/voltage regulater circuit card. Quit easy to do and can be done with in home service. Does the front of your red led flash at certain intervals? The number of flashes provides a service code for diagnostics.
 
1 - 5 of 5 Posts
Status
Not open for further replies.
Top