AVS Forum banner
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
74 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I have the TV for about 3 weeks now


on day three the TV wont turn on I had to unplug the power cord from the outlet and plug it back in and the TV worked fine from that point on.


Today (30 min ago) the TV just shut down and turned it back on by itself while i was watching TV.

!!! what is going on? any one with XBR9 have this problem?


BTW my is the 52 inch version
 

·
Registered
Joined
·
589 Posts

Quote:
Originally Posted by NismoSkylineGTR /forum/post/17037404


I have the TV for about 3 weeks now


on day three the TV wont turn on I had to unplug the power cord from the outlet and plug it back in and the TV worked fine from that point on.


Today (30 min ago) the TV just shut down and turned it back on by itself while i was watching TV.

!!! what is going on? any one with XBR9 have this problem?


BTW my is the 52 inch version

There is a software upgrade available from Sony.
 

·
Registered
Joined
·
165 Posts

Quote:
Originally Posted by NismoSkylineGTR /forum/post/17037404


I have the TV for about 3 weeks now


on day three the TV wont turn on I had to unplug the power cord from the outlet and plug it back in and the TV worked fine from that point on.


Today (30 min ago) the TV just shut down and turned it back on by itself while i was watching TV.

!!! what is going on? any one with XBR9 have this problem?


BTW my is the 52 inch version

That doesn't sound funny to me, it's kinds scary.
 
1 - 4 of 4 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top