AVS Forum banner
1 - 20 of 26 Posts

·
Registered
Joined
·
1,037 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I bought this disc as I read that some people had problems with it, but could finally get it to load. I've tried about 5 times and it still doesn't load for me. Has anyone that has gotten it to work with their 360 add-on have any solutions? Does boiling work? Please help, thanks!
 

·
Registered
Joined
·
770 Posts

Quote:
Originally Posted by KyaDawn /forum/post/0


I bought this disc as I read that some people had problems with it, but could finally get it to load. I've tried about 5 times and it still doesn't load for me. Has anyone that has gotten it to work with their 360 add-on have any solutions? Does boiling work? Please help, thanks!


It was hit and miss for me. I wiped it down and it loaded. Another time I reseated the disc and it loaded.
 

·
Registered
Joined
·
527 Posts
The first day I got the disc I could never get it to work. It's totally hit and miss for me as well, but I finally got it to work a couple of times. I've obvserved three scenarios: (a) It displays "Reading" in the dashboard and never plays the movie, (b) it switches to the movie mode (black screen) but then says "Can't read disc" in a blade, or (c) it actually plays the movie.


This probably isn't the real "fix", but my chances seem to increase if I stand at the player and eject and reinsert using the button on the drive itself. From what I remember I only used the eject button on the remote the first day.
 

·
Registered
Joined
·
184 Posts

Quote:
Originally Posted by nohkul /forum/post/0


The first day I got the disc I could never get it to work. It's totally hit and miss for me as well, but I finally got it to work a couple of times. I've obvserved three scenarios: (a) It displays "Reading" in the dashboard and never plays the movie, (b) it switches to the movie mode (black screen) but then says "Can't read disc" in a blade, or (c) it actually plays the movie.


This probably isn't the real "fix", but my chances seem to increase if I stand at the player and eject and reinsert using the button on the drive itself. From what I remember I only used the eject button on the remote the first day.

The eject button on the remote only ejects the 360 tray, it doesn't eject the HD DVD tray.


My copy plays fine, but the first time I stuck it in I got the disc can't read thing, but its worked fine since then.
 

·
Registered
Joined
·
2,427 Posts
It works just fine using the XBOX360 HD DVD drive on my PC so if you are having problems playing it with the XBOX console then it is likely the console software not the drive.


It is a full screen screen movie by the way and the PQ is very good.
 

·
Registered
Joined
·
547 Posts

Quote:
Originally Posted by Socio /forum/post/0


It works just fine using the XBOX360 HD DVD drive on my PC so if you are having problems playing it with the XBOX console then it is likely the console software not the drive.


It is a full screen screen movie by the way and the PQ is very good.

4:3 full screen?
 

·
Registered
Joined
·
94 Posts

Quote:
Originally Posted by KyaDawn /forum/post/0


I bought this disc as I read that some people had problems with it, but could finally get it to load. I've tried about 5 times and it still doesn't load for me. Has anyone that has gotten it to work with their 360 add-on have any solutions? Does boiling work? Please help, thanks!

Movie works great on mine. No problems. Make sure you have the recent update.
 

·
Registered
Joined
·
527 Posts

Quote:
Originally Posted by TrueHD /forum/post/0


The eject button on the remote only ejects the 360 tray, it doesn't eject the HD DVD tray.


My copy plays fine, but the first time I stuck it in I got the disc can't read thing, but its worked fine since then.

I mispoke. I didn't eject with the remote using the button. It would be stuck on "Reading" in the dashboard. I used the power button to power down and power back up. Then the dashboard gave you the option to "Open HD-DVD tray" after it restarted. I opened the HD-DVD tray (using the dashboard) and closed it again all from the remote. So I ejected using the remote but just not using the eject button.
 

·
Registered
Joined
·
527 Posts

Quote:
Originally Posted by brjahu /forum/post/0


Movie works great on mine. No problems. Make sure you have the recent update.

I have the 5/15/07 HD-DVD update. "Heart: Alive in Seattle", "Discovery Atlas: Australia", and "Disovery Atlas: Italy" work after update. "Fountain" is hit and miss for me and some other people.
 

·
Registered
Joined
·
1,025 Posts
I watched it all the way through and the extras without a problem. I'm on my 2nd add-on. My 1st drive had problems playing lots of disc and couldn't read the 2nd layer on a few. My 2nd add-on hasn't had any problems with brand-new and scratched rentals. I think the diodes in some drives are much more finicky then most. If you are having lots of problems and are still in warranty I suggest getting a new drive.
 

·
Registered
Joined
·
1,037 Posts
Discussion Starter · #16 ·
I finally got it to work by wiping it down with a little spit. Of course had to make sure it was dry so no moisture gets on the lens, but it worked and with no issues after that. Still wish they would make less of these combo discs or if necessary, just make them a little better.
 

·
Banned
Joined
·
407 Posts
I got my disc today and it loads fine on the add-on, however, I experience some freezes after around 42 minutes of playback. Loading the disc again, the passage works fine, but another one keeps surging.


Well I think it's not a disc issue, rather a hardware problem. When I first bought a DVD-ROM drive to play DVDs on my computer I had problems with Matrix. One time it plays fine, another time not.

After buying a standalone player after several months I never had problems again.
 

·
Registered
Joined
·
2,474 Posts
16:9 and anamorphic are not the same thing. I can see how the casual observer can make that mistake, though.
 

·
Registered
Joined
·
141 Posts
I can get it to play about 10% of the time. The other time's I get the "Can't Read Disc" error. This is on my 360 HD DVD add-on drive.


One time when it played it looked fine except for in about 4 spots for about 30 seconds it had a very poor/low frame rate.


THe second time it worked, today, it did not have that frame rate issue. I only checked the first scene I noticed the frame rate issue, and it played fine this time.


I am not sure whether or not to return it or what.
 
1 - 20 of 26 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top