AVS Forum banner
1 - 9 of 9 Posts

·
Registered
Joined
·
9 Posts
Discussion Starter · #1 ·
hey guys I just noticed this the other day and I cant figure out what the problem is. On the top of my display there is a purple line that runs across the top of the screen and its about 1/2" thick. Im not sure how to go about fixing this.

I own a 62" Mitsubishi DLP HDTV model # wd62927. Any info will be greatly appreciated
 

·
Registered
Joined
·
22,837 Posts
Purple line visible on all inputs and TV user menus?

Have you tried unplugging the TV from power (wall) for a few minutes to reset?
 

·
Registered
Joined
·
9 Posts
Discussion Starter · #3 ·
it shows on everything...xbox, comcast, wii, ps2...ive unplugged it, done the factory reset yet it still shows up.
 

·
Registered
Joined
·
22,837 Posts

Quote:
Originally Posted by HTGuy09 /forum/post/15500417


Sounds like a bad AV cable. Try different cables.

That's a lot a "bad" A/V cables.
 

·
Registered
Joined
·
9 Posts
Discussion Starter · #7 ·
it shows on every resolution...i unscrewed the top decorative border today and i noticed that it goes right to the edge of the screen, but if my tv shakes the bar moves...im thinking maybe i could have installed the new lamp at an angle...causing it to be off?
 

·
Registered
Joined
·
22,837 Posts

Quote:
Originally Posted by samaral70 /forum/post/15501907


.im thinking maybe i could have installed the new lamp at an angle...causing it to be off?

Well, that's new info! Sounds like a possibility.

You should have mentioned that in the opening post.
 
1 - 9 of 9 Posts
Top