AVS Forum banner
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
225 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Long story short I reset my Sony KP-57WS520 service menu a while back. TV never has seemed the same since but most things are back to normal.


One problem that continues to plague me is my "whites" seem to be more "yellow-ish" on the left side of my screen.


For example when watching Persepolis the camera pans and things move from right to left, they start out correctly white on the right side of the screen but as they hit the halfway mark of my screen, they become yellow tinted.


Is there a specific service menu item I can change to fix this?


Thanks,

BR
 

·
Registered
Joined
·
6,723 Posts
Greetings


Lens Striping will help this.


regards
 

·
Registered
Joined
·
957 Posts
you could make the entire image bluer.


Your problem is common on crt devices and considered to be normal by many.
 

·
Registered
Joined
·
225 Posts
Discussion Starter · #4 ·

Quote:
Originally Posted by Michael TLV /forum/post/15445136


Greetings


Lens Striping will help this.


regards

Thanks for the suggestion. I have read up on the process. Although I didn't seem to have this problem before the "fatal service reset" so I though it would be an easy fix.

Quote:
Originally Posted by Gregg Loewen /forum/post/15446350


you could make the entire image bluer.


Your problem is common on crt devices and considered to be normal by many.

I didn't think of that, thanks.
 
1 - 4 of 4 Posts
This is an older thread, you may not receive a response, and could be reviving an old thread. Please consider creating a new thread.
Top