AVS Forum banner
1 - 5 of 5 Posts

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #1 ·
I have a z50px2d and the left side of the image is missing its just black. the rest of the screen has perfect image. Not sure if it matters but I did take the back off and I see that there is a Control panel theat has 4 diods only the top tree are on. D18 is not on.
 

·
Registered
Joined
·
5 Posts
Discussion Starter · #2 ·
ok did some more playing and i guess the diodes dont mean anything. Also it is more like 1/3 (about 12") of the screen is out on the left side. I did find this write up and according to it is possable that it might be the logic controller. any help would be great


thank you,

steve



no power POWER SUPPLY

hard to turn on BOARD

no power light on front panel STAND BY POWER

turn on after 20 min BOARD

turn on and immediately shots down

flashing pixels on screen

turn on but no video and sound




negative image

tv turns on and shots down in 2sec X or Y or Z

flashing pixels on screen

dark image SUSTAIN BOARDS

has sound but no video

screen goes black and then return to normal picture

vertical color lines on screen no video

vertical color lines with video

vertical bars on screen

horizontal lines on the image

picture goes red after while




just left part of screen working

just right part of the screen is working LOGIC CONTROL

vertical and horizontal lines on screen

part of screen not working

some functions not working BOARD

no video but has sound

functions not working at all




turns on and shots down no video ,no sound BUFFER BOARDS

part of screen not working

black vertical bars on screen

smell burn

changing in size vertical colored lines

horizontal lines white or colored
 
1 - 5 of 5 Posts
Top